Najpoznatiji svetski nutricionisti već decenijama izmišljaju razne metode, brze dijete i režime ishrane kako bi obrazovali i pomogli ljudima u regulisanju telesne težine. Najčešće pitanje u stvari jeste koja je najbrža i najefikasnija dijeta za mršavljenje i gubitak viška kilograma i kako smrsati. Treba znati takodje da takva ne postoji, odnosno da nema dijete koja daje iste rezultate kod svake osobe i da nema univerzalnog rešenja.

Naravno, to vas ne treba obeshrabriti. Pored hronove ishrane i alkalizacije organizma, veoma su popularne i druge metode. Neke su zasnovane i na evidentiranju i sabiranju svake kalorije koje smo uneli tokom dana, ali ako Vas to zamara mi Vam nudimo neke proverene brze dijete za lako skidanje kilograma. Predlažemo Vam i da svakodnevno pijete Sasi vodu! O njoj pročitajte više ovde : Sasi voda – Napitak za mršavljenje od krastavaca za ravan stomak

Dijeta za dnevni unos kalorija 5 + 2 dana

Govorimo li o gubitku kalorija, nekima će njihovo brojanje biti isuviše teško i naporno. Stoga je ovaj metod ishrane i ponašanje možda najbolji način kako najlakše smršati. Osnovno pravilo 5-2 brze dijete jeste da se prilikom jedne nedelje prvih pet dana konzumira hrana koju i inače jedete, ali u manjoj količini. Zatim, sledeća dva dana su rezervisana za smanjen unos kalorija.

Ovo je takodje način da se telo čisti od toksina i slobodnih radikala,a zna se da su oni glavni uzročnici brojnih oboljenja. Zbog toga ovakav način ishrane takodje spada u jednu od dijeta za one koji se pitaju kako na zdrav način najbrže smršati. Za ta dva dana potrebno je uneti maksimalno 600 kcal (za muškarce) ili pak 500 kalorija (za žene). Neka razmak između njih bude barem 24 sata. Tokom tzv. posta od dva dana možete jesti kuvana jaja, pileće belo meso, lososa, voće, povrće i crni hleb.

Brza dijeta 3 dana

Kada se spominju najbrže dijete za mršavljenje koje su podjednako dobre,tu spada i ovaj sjajan način za gubitak 2 kg u naredna tri dana. Najvažnije je  kako se ekspres dijeta drži samo tokom ova tri dana tj. 72 sata i nakon toga je završena. Ako se ne pridržavate pravila ona je kontraproduktivna, i mogu da se jave određene posledice. Po završetku već nakon četiri dana se može sve iznova ponoviti.

Cilj vam je smršati 2 kg za 3 dana, molimo vas strogo se pridržavajte svih navedenih pravila!

DORUČAK: Ova popularna dijeta za doručak predviđa samo krišku integralnog hleba i šolju punomasnog mleka. Ako ste alergični na gluten u tom slučaju pekarsko pecivo možete preskočiti.

RUČAK: Ručak je rezervisan za se svežu salatu, porciju krompir-pirea i posle toga je potrebno popiti šolju zelenog ili crnog čaja. Znate i sami da čajeve treba pripremati i piti bez šećera.

VEČERA: Večera priprema od svežeg povrća, kuvanog krompira i za kraj ponovo treba popiti jedan blagi čaj bez šećera. Ovo je verovatno odlična dijeta za brzo mršavljenje koja odgovara svima, ne umara i iscrpljuje,a daje proverene rezultate. Ne bi bilo na odmet da pre nego je započnete da se konsultujte sa vašim lekarom.

Paradajz dijeta – Svež, kuvani i paradajz sos

Svi ljubitelji rajskog povrća će se posebno obradovati kada saznaju kako je moguće brzo i zdravo smršati pomoću ove namirnice. Paradajiz dijeta traje ukupno 5 dana, tokom kojih možete izgubiti 3 do 5 kg. Naravno da je potrebno pridržavati se jednostavnog osnova, a to je da uz svaki omanji obrok pojedete veću količinu paradajza. Za to se preporučuju sveži plodovi ovog povrća, jer su oni prebogati vitaminom C i mnogim drugim.

Pomoću ove brze dijete se ne samo gube kilogrami, već se organizam štiti od slobodnih radikala koji su glavni krivci i uzročnici brojnih bolesti. Ako volite pire od paradaiza ili sok, možete konzumirati i ove proizvode. Na ovaj način ćete gubiti težinu brzo i zdravo, a rezultati će brzo doći pa ćete biti veoma srećni i zadovoljni.

Najbolje Brze Dijete za Lako

Skidanje Kilograma!

Save

Save

Save


Podeli ovaj tekst na: